FAVATI, Fabio

FAVATI, Fabio  

DIPARTIMENTO DI BIOTECNOLOGIE  

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Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
A green process for nutraceuticals recovery from grape seeds using SC-CO2 and Subcritical Water 1-gen-2010 Favati, Fabio; Galgano, F; D'Antuono, I; Caruso, M. C.
Actual trends and improvements in olive oil extraction technology 1-gen-2017 Favati, F.
Biogenic amines produced by Enterococci isolated from artisanal goat cheese in the South Italy. 1-gen-1999 Suzzi, G; Galgano, F; Favati, Fabio; Caruso, M; Martuscelli, M; Gardini, F; Lombardi, A; Salzano, G.
Caratterizzazione di vini del Sud Italia sulla base del contenuto in macro, microelementi e lantanidi 1-gen-2008 Galgano, F; Favati, Fabio; Caruso, M; Scarpa, T; Dantuono, I; Palma, A.
Characterization of Extra-Virgin Olive Oils Produced in the Basilicata Region Based on Nutraceuticals Content 1-gen-2006 Favati, Fabio; Pietrafesa, A; F., Galgano; D'Antuono, I.
Crafting Guilt-Free Indulgence: Exploring Dietary Fibers as Fat Replacers in Low-Fat Ice Cream 1-gen-2024 Tolve, Roberta; Zanoni, Matteo; Ferrentino, Giovanna; Sportiello, Lucia; Scampicchio, Matteo; Favati, Fabio
Determinazione di acidi organici e glicerolo in vini bianchi prodotti da vitigno Greco in Campania e Calabria: confronto tra metodi NMR e HPLC 1-gen-2012 Caruso, M. C.; Galgano, F; CASTIGLIONE MORELLI, A. A.; Viggiani, L; Lencioni, L; Favati, Fabio
Development of a supercritical fluid extraction method for determination of total fat content in fish products. 1-gen-2003 Favati, Fabio; Galgano, F.; DI LAURO, R.; Pietrafesa, A.; LO VOI, A.
Extraction of natural antioxidants (carotenoids and tocopherols) from by-products of the tomato processing industry 1-gen-2003 Favati, Fabio; Pietrafesa, A.; Galgano, F.
Functional dark chocolate with microencapsulated phytosterols: Effect of phytosterols concentration and health claim information on consumers liking 1-gen-2018 Tolve, R.; Condelli, N.; Galgano, F.; Di Cairano, M.; Favati, F.; Caruso, M. C.
Green extraction of phenolic compounds from Red Radicchio of Treviso Precoce I.G.P. (Cichorium intybus L. var. Silvestre) by-products using Natural Deep Eutectic Solvents 1-gen-2023 Tolve, Roberta; Sportiello, Lucia; Grassi, Federico; Favati, Fabio
Impiego della tecnica FT-NIR per la determinazione rapida del contenuto di etanolo in prodotti da forno 1-gen-2012 Favati, Fabio; Caruso, M. C.; Frittella, S; Campolongo, G; Galgano, F.
Impiego di acqua allo stato sub-critico per il recupero di sostanze naturali da sottoprodotti e scarti di lavorazione dell'industria alimentare 1-gen-2009 D'Antuono, I; Favati, Fabio; Galgano, F.
Influenza di imballaggi commerciali sulla shelf-life e sulla qualità dei pomodorini cherry (CV Shiren) 1-gen-2006 Favati, Fabio; Galgano, F; DI DONNA, V; Pietrafesa, A.
La qualità nutrizionale dei vegetali: effetto della frigoconservazione sul contenuto in acido ascorbico del finocchio 1-gen-2000 Galgano, F.; Favati, F.; Lapelosa, L.; Albanese, D.; Montanari, L.
MATRIX ASSISTED PULSED LASER EVAPORATION FOR LACCASE BASED BIOSENSORS 1-gen-2015 Cicco, Nunzia; Morone, Antonio; Verrastro, Maria; Dinescu, Maria; Matei, Andrea; Favati, Fabio; Centonze, Diego
METODI FOTOMETRICI PER LA DETERMINAZIONE DI PARAMETRI QUALITATIVI DELL’OLIO EXTRAVERGINE DI OLIVA 1-gen-2014 MARISA CARMELA, Caruso; Fernanda, Galgano; Nicola, Condelli; Favati, Fabio
Produzione, qualità ed efficienza d’uso dell’acqua nel pomodoro da industria in relazione alle variabili irrigue 1-gen-2006 Candido, V.; Lovelli, S.; Favati, Fabio; Miccolis, V.
Recupero di nutraceutici da sottoprodotti dell’industria enologica mediante impiego di acqua allo stato subcritico 1-gen-2010 D'Antuono, I; Favati, Fabio; Galgano, F; Pietrafesa, A.
Subcritical Water Extraction of Antioxidants from Buckwheat (Fagopyrum esculentum) Hulls 1-gen-2013 Favati, Fabio; N., Cicco; M. C., Caruso; M. T., Trivigno; G., Perretti; F., Galgano