FAVATI, Fabio
FAVATI, Fabio
DIPARTIMENTO DI BIOTECNOLOGIE
Biogenic Amines in Wines: A Review.
2009-01-01 F., Galgano; Caruso, M; Favati, Fabio
Effect of Supercritical Fluid Extraction on Residual Meals and Protein Functionality
1996-01-01 Favati, Fabio; King, J. W.; List, G. R.
Electrolysed water in the food industry as supporting of environmental sustainability
2015-01-01 Colangelo, Maria Antonietta; Caruso, Marisa C.; Favati, Fabio; Scarpa, Teresa; Condelli, Nicola; Galgano, Fernanda
La qualità fra tradizione e innovazione: la filiera olivicola lucana.
2008-01-01 Pietrafesa, A; F., Galgano; D'Antuono, I; Favati, Fabio
Maturazione e Qualità dei Prodotti Ortofrutticoli
1984-01-01 Anelli, G; Favati, Fabio; Fiorentini, R; Mencarelli, F.
Optimization of Virgin Olive Oil Quality in Relation to Fruit Ripening and Storage
1995-01-01 Monteleone, E; Caporale, G; Lencioni, L; Favati, Fabio; Bertuccioli, M.
Probiotics and Prebiotics in Fruits and Vegetables: Technological and Sensory Aspects
2015-01-01 Fernanda, Galgano; Nicola, Condelli; Marisa Carmela, Caruso; Maria Antonietta, Colangelo; Favati, Fabio
Rapid Extraction and Determination of Phenols in Extra Virgin Olive Oil
1995-01-01 Favati, Fabio; Caporale, G; Monteleone, E; Bertuccioli, M.
Tracciabilità e rintracciabilità come elementi di valorizzazione dell’olio di oliva.
2008-01-01 Pietrafesa, A; F., Galgano; D'Antuono, I; Favati, Fabio
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Biogenic Amines in Wines: A Review. | 1-gen-2009 | F., Galgano; Caruso, M; Favati, Fabio | |
Effect of Supercritical Fluid Extraction on Residual Meals and Protein Functionality | 1-gen-1996 | Favati, Fabio; King, J. W.; List, G. R. | |
Electrolysed water in the food industry as supporting of environmental sustainability | 1-gen-2015 | Colangelo, Maria Antonietta; Caruso, Marisa C.; Favati, Fabio; Scarpa, Teresa; Condelli, Nicola; Galgano, Fernanda | |
La qualità fra tradizione e innovazione: la filiera olivicola lucana. | 1-gen-2008 | Pietrafesa, A; F., Galgano; D'Antuono, I; Favati, Fabio | |
Maturazione e Qualità dei Prodotti Ortofrutticoli | 1-gen-1984 | Anelli, G; Favati, Fabio; Fiorentini, R; Mencarelli, F. | |
Optimization of Virgin Olive Oil Quality in Relation to Fruit Ripening and Storage | 1-gen-1995 | Monteleone, E; Caporale, G; Lencioni, L; Favati, Fabio; Bertuccioli, M. | |
Probiotics and Prebiotics in Fruits and Vegetables: Technological and Sensory Aspects | 1-gen-2015 | Fernanda, Galgano; Nicola, Condelli; Marisa Carmela, Caruso; Maria Antonietta, Colangelo; Favati, Fabio | |
Rapid Extraction and Determination of Phenols in Extra Virgin Olive Oil | 1-gen-1995 | Favati, Fabio; Caporale, G; Monteleone, E; Bertuccioli, M. | |
Tracciabilità e rintracciabilità come elementi di valorizzazione dell’olio di oliva. | 1-gen-2008 | Pietrafesa, A; F., Galgano; D'Antuono, I; Favati, Fabio |