Favati, Fabio

Favati, Fabio  

DIPARTIMENTO DI BIOTECNOLOGIE  

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Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Biogenic Amines in Wines: A Review. 1-gen-2009 F., Galgano; Caruso, M; Favati, Fabio
Effect of Supercritical Fluid Extraction on Residual Meals and Protein Functionality 1-gen-1996 Favati, Fabio; King, J. W.; List, G. R.
Electrolysed water in the food industry as supporting of environmental sustainability 1-gen-2015 Colangelo, Maria Antonietta; Caruso, Marisa C.; Favati, Fabio; Scarpa, Teresa; Condelli, Nicola; Galgano, Fernanda
La qualità fra tradizione e innovazione: la filiera olivicola lucana. 1-gen-2008 Pietrafesa, A; F., Galgano; D'Antuono, I; Favati, Fabio
Maturazione e Qualità dei Prodotti Ortofrutticoli 1-gen-1984 Anelli, G; Favati, Fabio; Fiorentini, R; Mencarelli, F.
Optimization of Virgin Olive Oil Quality in Relation to Fruit Ripening and Storage 1-gen-1995 Monteleone, E; Caporale, G; Lencioni, L; Favati, Fabio; Bertuccioli, M.
Probiotics and Prebiotics in Fruits and Vegetables: Technological and Sensory Aspects 1-gen-2015 Fernanda, Galgano; Nicola, Condelli; Marisa Carmela, Caruso; Maria Antonietta, Colangelo; Favati, Fabio
Rapid Extraction and Determination of Phenols in Extra Virgin Olive Oil 1-gen-1995 Favati, Fabio; Caporale, G; Monteleone, E; Bertuccioli, M.
Tracciabilità e rintracciabilità come elementi di valorizzazione dell’olio di oliva. 1-gen-2008 Pietrafesa, A; F., Galgano; D'Antuono, I; Favati, Fabio