Favati, Fabio

Favati, Fabio  

DIPARTIMENTO DI BIOTECNOLOGIE  

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Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
A green process for nutraceuticals recovery from grape seeds using SC-CO2 and Subcritical Water 1-gen-2010 Favati, Fabio; Galgano, F; D'Antuono, I; Caruso, M. C.
Accelerated shelf life studies of extra virgin olive oils using the Oxitest method 1-gen-2017 Caruso, M. C.; Galgano, F.; Scarpa, T.; Ornaghi, P.; Favati, F.
Actual trends and improvements in olive oil extraction technology 1-gen-2017 Favati, F.
Amperometric biosensor based on Laccase immobilized onto a screen-printed electrode by Matrix Assisted Pulsed Laser Evaporation 1-gen-2016 Verrastro, M.; Cicco, N.; Crispo, F.; Morone, A.; Dinescu, M.; Dumitru, M.; Favati, F.; Centonze, D.
Analysis of trace elements in southern italian wines and their classification according to provenance. 1-gen-2008 F., Galgano; Favati, Fabio; Caruso, M; Scarpa, T; Palma, A.
Application of bio-based polymers for fresh meat packaging 1-gen-2009 Galgano, F; Favati, Fabio; Russo, M. M.; Romano, P; Braghieri, A; Girolami, A.
Application of ozone in fresh-cut iceberg lettuce refrigeration 1-gen-2015 Galgano, F; Caruso, M. C; Condelli, N; Stassano, S; Favati, Fabio
Authentication of Italian red wines on the basis of the polyphenols and biogenic amines 1-gen-2011 F., Galgano; Caruso, M; Perretti, G; Favati, Fabio
Biodegradable packaging and edible coating for fresh-cut fruits and vegetables 1-gen-2015 Galgano, F.; Condelli, N.; Favati, Fabio; Bianco, V. DI; Perretti, G.; Caruso, M. C.
Biogenic Amines in Wines: A Review. 1-gen-2009 F., Galgano; Caruso, M; Favati, Fabio
Biogenic amines produced by Enterococci isolated from artisanal goat cheese in the South Italy. 1-gen-1999 Suzzi, G; Galgano, F; Favati, Fabio; Caruso, M; Martuscelli, M; Gardini, F; Lombardi, A; Salzano, G.
Biogenic ammines during ripening in “Semicotto Caprino” cheese: role of Enterococci. 1-gen-2001 Galgano, F.; Suzzi, G.; Favati, Fabio; Caruso, M.; Martuscelli, M.; Gardini, F.; G., Salzano
Caratteristiche qualitative del cavolfiore prodotto nella “Valle dell’Ofanto” in relazione al genotipo e alla conservazione 1-gen-2010 Candido, V.; Galgano, F.; Miccolis, V.; Cossidente, I.; Favati, Fabio
Caratterizzazione di un formaggio commerciabile attraverso la definizione del suo profilo sensoriale: l'esempio del Grana Padano. 1-gen-2001 Galgano, F.; Favati, Fabio; Lencioni, L.; Bertuccioli, M.
Caratterizzazione di vini del Sud Italia sulla base del contenuto in macro, microelementi e lantanidi 1-gen-2008 Galgano, F; Favati, Fabio; Caruso, M; Scarpa, T; Dantuono, I; Palma, A.
Characterization of Extra-Virgin Olive Oils Produced in the Basilicata Region Based on Nutraceuticals Content 1-gen-2006 Favati, Fabio; Pietrafesa, A; F., Galgano; D'Antuono, I.
Chemical Profile of White Wines Produced from ‘Greco bianco’ Grape Variety in Different Italian Areas by Nuclear Magnetic Resonance (NMR) and Conventional Physicochemical Analyses 1-gen-2012 Marisa, Caruso; Fernanda, Galgano; MARIA ANTONIETTA CASTIGLIONE, Morelli; Licia, Viggiani; Livio, Lencioni; Barbara, Giussani; Favati, Fabio
Cicli extrastagionali di ruchetta per la IV gamma: aspetti produttivi e qualitativi 1-gen-2010 Candido, V; Landi, M; Galgano, F; Castronuovo, D; Altamura, G; Favati, Fabio
Co-encapsulation of vitamin D and rutin in chitosan-zein microparticles 1-gen-2022 Tchuenbou-Magaia, F. L.; Tolve, R.; Anyadike, U.; Giarola, M.; Favati, F.
Comparison of OXITEST and RANCIMAT methods to evaluate the oxidative stability in frying oils 1-gen-2018 Tinello, F.; Lante, A; Bernardi, M.; Cappiello, F.; Galgano, F.; Caruso, M. C.; Favati, F.