MAINENTE, Federica
MAINENTE, Federica
DIPARTIMENTO DI BIOTECNOLOGIE
Botrytis cinerea infection during raising of Garganega for the production of Recioto di Soave wine
2004-01-01 L., Cisamolo; M., Furia; G., Sordato; Mainente, Federica; Simonato, Barbara; Tornielli, Giovanni Battista; Ferrarini, Roberto
Effect of cryoextraction on phenols fractions of musts derived from white grape varieties
2005-01-01 Simonato, Barbara; Mainente, Federica; Spinelli, P.; Tornielli, Giovanni Battista; Ferrarini, Roberto
Liquid nitrogen cryogenic treatments on grapes for high quality white wines production
2006-01-01 Ferrarini, Roberto; Simonato, Barbara; Tornielli, Giovanni Battista; L., Cisamolo; Mainente, Federica
Ossigeno e condizionamento del redox nella elaborazione ed affinamento dei vini
2004-01-01 Simonato, Barbara; Mainente, Federica; P., Spinelli; Tornielli, Giovanni Battista; Ferrarini, Roberto
Valutazione degli effetti dei trattamenti di chiarifica dei vini rossi con proteine vegetali
2005-01-01 Simonato, Barbara; Mainente, Federica; T., Passuello; L., Cisamolo; Tornielli, Giovanni Battista; Ferrarini, Roberto
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Botrytis cinerea infection during raising of Garganega for the production of Recioto di Soave wine | 1-gen-2004 | L., Cisamolo; M., Furia; G., Sordato; Mainente, Federica; Simonato, Barbara; Tornielli, Giovanni Battista; Ferrarini, Roberto | |
Effect of cryoextraction on phenols fractions of musts derived from white grape varieties | 1-gen-2005 | Simonato, Barbara; Mainente, Federica; Spinelli, P.; Tornielli, Giovanni Battista; Ferrarini, Roberto | |
Liquid nitrogen cryogenic treatments on grapes for high quality white wines production | 1-gen-2006 | Ferrarini, Roberto; Simonato, Barbara; Tornielli, Giovanni Battista; L., Cisamolo; Mainente, Federica | |
Ossigeno e condizionamento del redox nella elaborazione ed affinamento dei vini | 1-gen-2004 | Simonato, Barbara; Mainente, Federica; P., Spinelli; Tornielli, Giovanni Battista; Ferrarini, Roberto | |
Valutazione degli effetti dei trattamenti di chiarifica dei vini rossi con proteine vegetali | 1-gen-2005 | Simonato, Barbara; Mainente, Federica; T., Passuello; L., Cisamolo; Tornielli, Giovanni Battista; Ferrarini, Roberto |