DELLAGLIO, Franco

DELLAGLIO, Franco  

DIPARTIMENTO DI BIOTECNOLOGIE (attivo dal 01/07/1998 al 30/04/2010)  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 30 (tempo di esecuzione: 0.062 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Cell aggregation: a defensive strategy shown by Oenococcus oeni Br10 to survive in stressful environments? 1-gen-2007 Fracchetti, Fabio; Dellaglio, Franco; Suzzi, G.; Torriani, Sandra
Co-impiego di lieviti e batteri malolattici produttori di biocapsule come metodo innovativo nei processi di vinificazione. 1-gen-2009 Fracchetti, Fabio; Dellaglio, Franco; Torriani, Sandra
Comparative genomics for the taxonomy of the family Lactobacillaceae 1-gen-2011 Salvetti, Elisa; Torriani, Sandra; Dellaglio, Franco; Felis, Giovanna
DGGE: an useful tool for discriminating microbial species of oenological interest. 1-gen-2003 Torriani, Sandra; Dalai, I.; Bovo, E.; Suzzi, G.; Dellaglio, Franco
Differentiation of Enterococcus species based on a triple-target genes diagnostic DNA-microarray. 1-gen-2005 Castioni, Anna; Fracchetti, Fabio; Felis, Giovanna; Cattonaro, F.; Mantero, G.; Dellaglio, Franco; Torriani, Sandra
Effect of two functional fermented milks on the intestinal lactic population and the immune response of healthy adults and children in relation to the probiotic composition. 1-gen-2006 Zanini, Katia; Marzotto, Marta; Castellazzi, A; Borsari, A; Dellaglio, Franco; Torriani, Sandra
Health-promoting properties of new lactobacilli strains: in-vivo models 1-gen-2001 BERTAZZONI MINELLI, Elisa; Benini, Anna; Marzotto, Marta; Fasoli, S.; Sbarbati, Andrea; Ruzzenente, Orazio; Ferrario, R.; Hendriks, H.; Dellaglio, Franco
Indagini sulla sicurezza alimentare di prodotti tipici della Montagna Veronese 1-gen-2004 Poli, Albino; Tardivo, Stefano; Sembeni, Silvia; Guglielmini, Elena; DALLE PEZZE, Gianfranco; Nicolis, Morena; Dellaglio, Franco
La fermentazione malolattica nei vini veronesi: l’esperienza dell’Università di Verona. 1-gen-2000 Dellaglio, Franco; Torriani, Sandra; Zapparoli, G.; Malacrinò, P.; Tosi, E.
Label and plate counting correspondence of probiotic products 1-gen-2001 Dellaglio, Franco; Benini, Anna; De Dea, P.; Morelli, L.; Marzotto, Marta; Malacrinò, P.; BERTAZZONI MINELLI, Elisa
Metodi molecolari per la valutazione della sicurezza microbiologica degli alimenti fermentati 1-gen-2006 Rizzotti, Lucia; Marzotto, Marta; Simeoni, Desj; Guglielmini, Elena; LA GIOIA, Federica; Dellaglio, Franco
Microbial biodiversity and selection of autochthonous strains for Valpolicella wines. 1-gen-2000 Zapparoli, G.; Tosi, E.; Malacrinò, P.; Suzzi, G.; Torriani, Sandra; Dellaglio, Franco
Microbiological contribution to the study of Monte Veronese Cheese 1-gen-1999 Torriani, Sandra; Dellaglio, Franco; Lombardi, A.
Microbiological study of Monte Veronese cheese: characterisation and identification of thermophilic lactic acid bacteria 1-gen-1999 Lombardi, A.; Cattelan, A.; Dal Maistro, L.; Torriani, Sandra; Zapparoli, G.; Dellaglio, Franco
Microbiological study of Monte Veronese cheese: characterization and identification of non starter lactic acid bacteria (NSLAB) 1-gen-1999 Torriani, Sandra; Orsi, C.; Dellaglio, Franco; Lombardi, A.; De Dea, P.; Andrighetto, C.
Omics in the Taxonomy of Food Bacteria 1-gen-2006 Dellaglio, Franco; Felis, Giovanna
Phylogenetic relationships of enterococci and their differentiation by recA gene sequence analysis. 1-gen-2002 Torriani, Sandra; Felis, Giovanna; E., Knijff; Dellaglio, Franco
Phylogeny of lactic acid bacteria based on recA and 16S rDNAs sequence analysis 1-gen-2003 Felis, Giovanna; Dellaglio, Franco; E., Knijff; Torriani, Sandra
Plate counting of probiotic products 1-gen-1998 BERTAZZONI MINELLI, Elisa; Dellaglio, Franco; Binelli, A.; Morelli, L.; Campominosi, E.; De Dea, P.
Preliminary evaluation of probiotic properties of L. casei strains 1-gen-2001 BERTAZZONI MINELLI, Elisa; Benini, Anna; Marzotto, Marta; Sbarbati, Andrea; Ruzzenente, Orazio; Dellaglio, Franco