GATTO, Veronica
GATTO, Veronica
DIPARTIMENTO DI BIOTECNOLOGIE
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Applicazione di criteri convenzionali e innovativi per la selezione di lieviti autoctoni per la produzione di vini veneti
2007-01-01 E., Benedetti; Bocca, E.; Ferrarini, Roberto; Torriani, Sandra; Gatto, Veronica
Conosci l’attore principale della fermentazione? Dominanza e co-dominanza di ceppi di lievito in fermentazioni industriali
2013-01-01 DEL CASALE, Antonio; Gaio, E.; Felis, Giovanna; Gatto, Veronica; Torriani, Sandra; Fracchetti, Fabio
Genomic and phenotypic diversity of Dekkera bruxellensis (Brettanomyces) strains isolated from italian red wines
2004-01-01 Gatto, Veronica; Rossini, R.; Ferrarini, Roberto; Torriani, Sandra
Occurrence of indigenous bacteriocin-producing Lactococcus lactis strains from an artisanal cheese produced in “malga” of the Val Venosta area.
2006-01-01 Gatto, Veronica; Cristofoletti, M.; Torriani, Sandra
Rapid screening of tyramine producing Gram-positive bacteria associated with fermented foods by PCR-based methods.
2004-01-01 Torriani, Sandra; Sembeni, Silvia; Gatto, Veronica; Suzzi, G.; Gardini, F.