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Detection of wheat and maize allergens by immunoblotting with individual allergic sera
1998-01-01 F., Polato; F., De Lazzari; G., Pasini; Simonato, Barbara; G., Marcer; M. R., Orlando; M., Giannattasio; A., Peruffo; A., Curioni
Allergie Alimentari IgE-mediate: messa a punto di un metodo per l’identificazione degli allergeni
1998-01-01 Simonato, Barbara; G., Pasini; DAL BELIN PERUFFO, Angelo; F., De Lazzari; P., Spettoli; A., Curioni
Proteine del granulo di amido di mais: potenziali allergeni?
1999-01-01 G., Pasini; Simonato, Barbara; F., Polato; A., Curioni
Urticaria from beer: an immediate hypersensivity reaction due to a 10 kDa protein derived from barley.
1999-01-01 Curioni, A.; Santucci, B.; Cristaudo, A.; Canistraci, C.; Pietravalle, M.; Simonato, Barbara; Giannattasio, M.
Durum wheat glutenin polymers: a study based on extractability and SDS Page
2000-01-01 A., Curioni; N., D’Incecco; N. E., Pogna; G., Pasini; Simonato, Barbara; A., Dal Belin Peruffo
IgE binding to almond proteins in two CAP-FEIA-negative patients with allergic symptoms to almond as compared to three CAP-FEIA-false-positive subjects
2000-01-01 G., Pasini; Simonato, Barbara; M., Giannattasio; C., Gemignani; A., Curioni
IBS patients complainig of adverse reactions to flour have unrecognised IgE to prolamins from wheat
2001-01-01 F., Polato; Simonato, Barbara; A., Curioni; G., Pasini; C., Gemignani; M., Plebani; F., De Lazzari
Unrecognized IgE to prolamins from wheat in patients with irritable bowel syndrome (IBS) with adverse reactions to flour
2001-01-01 C., Gemignani; Simonato, Barbara; F., Polato; G., Pasini; M., Plebani; F., De Lazzari; A., Curioni
Food allergy to corn: fate of the allergens during cooking and digestion
2001-01-01 G., Pasini; Simonato, Barbara; A., Curioni; B., Santucci; A., Cristaudo; M., Giannattasio
Allergy to corn: a 50 kDa protein, belonging to the Reduced Soluble Proteins, is a major allergen.
2001-01-01 Pasini, G.; Simonato, Barbara; Curioni, Andrea; Vincenzi, S.; Cristaudo, A.; Santucci, B.; DAL BELIN PERUFFO, Angelo; Giannattasio, M.
Le chitinasi del frutto di kiwi sono potenziali allergeni coinvolti nella sindrome latice-frutta
2001-01-01 M., Giorato; Simonato, Barbara; A., Curioni; Mori, Nicola; G., Pasini
IgE binding to soluble and insoluble wheat flour proteins in atopic and non-atopic patients suffering from gastrointestinal symptoms after wheat ingestion.
2001-01-01 Simonato, Barbara; DE LAZZARI, F.; Pasini, G.; Polato, F.; Giannattasio, M.; Gemignani, C.; A., DAL BELIN PERUFFO; Santucci, B.; Plebani, M.; Curioni, A.
Modifications of wheat flour proteins during in vitro digestion of bread dough, crumb and crust: an electrophoretic and immunological study.
2001-01-01 Pasini, G.; Simonato, Barbara; Giannattasio, M.; A., DAL BELIN PERUFFO; Curioni, A.
Food allergy to wheat products: the effect of bread baking and in vitro digestion on wheat allergenic proteins. A study with bread dough, crumb and crust
2001-01-01 Simonato, Barbara; Pasini, G.; Giannattasio, M.; Dal Belin Peruffo, A.; De Lazzari, F.; Curioni, A.
Number of IgE-positive-cells in duodenal mucosa reflects the presence of food specific IgE in serum of patients with intestinal disorders
2002-01-01 F., Polato; S., Chiarelli; Simonato, Barbara; D., Pizzuti; G., Guariso; A., Curioni; F., De Lazzari
Effetto della cottura sulla digeribilità in vitro delle proteine dell’impasto per pane
2002-01-01 Simonato, Barbara; G., Pasini; M., Giorato; P., Spettoli; A., Curioni
Can allergenic proteins reach intestinal mucosa? Effect of “in vitro” peptic digestion of bread prolamins on IgE recognition
2002-01-01 Simonato, Barbara; F., Polato; F., De Lazzari; G., Pasini; C., Gemignani; A., Curioni
Allergenic potential of Kamut® wheat
2002-01-01 Simonato, Barbara; Pasini, G.; Giannattasio, M.; Curioni, A.
Food allergy to durum wheat: IgE binding to semolina and pasta proteins as affected by cooking and proteolytic digestion
2002-01-01 G., Pasini; Simonato, Barbara; M., De Zorzi; Zoccatelli, Gianni; A., Curioni
Food Allergy to Durum Wheat: IgE binding to semolina and pasta proteins as affected by cooking and proteolytic digestion.
2002-01-01 Pasini, G.; Simonato, Barbara; De Zorzi, M.; Zoccatelli, Gianni; Curioni, A.
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Detection of wheat and maize allergens by immunoblotting with individual allergic sera | 1-gen-1998 | F., Polato; F., De Lazzari; G., Pasini; Simonato, Barbara; G., Marcer; M. R., Orlando; M., Giannattasio; A., Peruffo; A., Curioni | |
Allergie Alimentari IgE-mediate: messa a punto di un metodo per l’identificazione degli allergeni | 1-gen-1998 | Simonato, Barbara; G., Pasini; DAL BELIN PERUFFO, Angelo; F., De Lazzari; P., Spettoli; A., Curioni | |
Proteine del granulo di amido di mais: potenziali allergeni? | 1-gen-1999 | G., Pasini; Simonato, Barbara; F., Polato; A., Curioni | |
Urticaria from beer: an immediate hypersensivity reaction due to a 10 kDa protein derived from barley. | 1-gen-1999 | Curioni, A.; Santucci, B.; Cristaudo, A.; Canistraci, C.; Pietravalle, M.; Simonato, Barbara; Giannattasio, M. | |
Durum wheat glutenin polymers: a study based on extractability and SDS Page | 1-gen-2000 | A., Curioni; N., D’Incecco; N. E., Pogna; G., Pasini; Simonato, Barbara; A., Dal Belin Peruffo | |
IgE binding to almond proteins in two CAP-FEIA-negative patients with allergic symptoms to almond as compared to three CAP-FEIA-false-positive subjects | 1-gen-2000 | G., Pasini; Simonato, Barbara; M., Giannattasio; C., Gemignani; A., Curioni | |
IBS patients complainig of adverse reactions to flour have unrecognised IgE to prolamins from wheat | 1-gen-2001 | F., Polato; Simonato, Barbara; A., Curioni; G., Pasini; C., Gemignani; M., Plebani; F., De Lazzari | |
Unrecognized IgE to prolamins from wheat in patients with irritable bowel syndrome (IBS) with adverse reactions to flour | 1-gen-2001 | C., Gemignani; Simonato, Barbara; F., Polato; G., Pasini; M., Plebani; F., De Lazzari; A., Curioni | |
Food allergy to corn: fate of the allergens during cooking and digestion | 1-gen-2001 | G., Pasini; Simonato, Barbara; A., Curioni; B., Santucci; A., Cristaudo; M., Giannattasio | |
Allergy to corn: a 50 kDa protein, belonging to the Reduced Soluble Proteins, is a major allergen. | 1-gen-2001 | Pasini, G.; Simonato, Barbara; Curioni, Andrea; Vincenzi, S.; Cristaudo, A.; Santucci, B.; DAL BELIN PERUFFO, Angelo; Giannattasio, M. | |
Le chitinasi del frutto di kiwi sono potenziali allergeni coinvolti nella sindrome latice-frutta | 1-gen-2001 | M., Giorato; Simonato, Barbara; A., Curioni; Mori, Nicola; G., Pasini | |
IgE binding to soluble and insoluble wheat flour proteins in atopic and non-atopic patients suffering from gastrointestinal symptoms after wheat ingestion. | 1-gen-2001 | Simonato, Barbara; DE LAZZARI, F.; Pasini, G.; Polato, F.; Giannattasio, M.; Gemignani, C.; A., DAL BELIN PERUFFO; Santucci, B.; Plebani, M.; Curioni, A. | |
Modifications of wheat flour proteins during in vitro digestion of bread dough, crumb and crust: an electrophoretic and immunological study. | 1-gen-2001 | Pasini, G.; Simonato, Barbara; Giannattasio, M.; A., DAL BELIN PERUFFO; Curioni, A. | |
Food allergy to wheat products: the effect of bread baking and in vitro digestion on wheat allergenic proteins. A study with bread dough, crumb and crust | 1-gen-2001 | Simonato, Barbara; Pasini, G.; Giannattasio, M.; Dal Belin Peruffo, A.; De Lazzari, F.; Curioni, A. | |
Number of IgE-positive-cells in duodenal mucosa reflects the presence of food specific IgE in serum of patients with intestinal disorders | 1-gen-2002 | F., Polato; S., Chiarelli; Simonato, Barbara; D., Pizzuti; G., Guariso; A., Curioni; F., De Lazzari | |
Effetto della cottura sulla digeribilità in vitro delle proteine dell’impasto per pane | 1-gen-2002 | Simonato, Barbara; G., Pasini; M., Giorato; P., Spettoli; A., Curioni | |
Can allergenic proteins reach intestinal mucosa? Effect of “in vitro” peptic digestion of bread prolamins on IgE recognition | 1-gen-2002 | Simonato, Barbara; F., Polato; F., De Lazzari; G., Pasini; C., Gemignani; A., Curioni | |
Allergenic potential of Kamut® wheat | 1-gen-2002 | Simonato, Barbara; Pasini, G.; Giannattasio, M.; Curioni, A. | |
Food allergy to durum wheat: IgE binding to semolina and pasta proteins as affected by cooking and proteolytic digestion | 1-gen-2002 | G., Pasini; Simonato, Barbara; M., De Zorzi; Zoccatelli, Gianni; A., Curioni | |
Food Allergy to Durum Wheat: IgE binding to semolina and pasta proteins as affected by cooking and proteolytic digestion. | 1-gen-2002 | Pasini, G.; Simonato, Barbara; De Zorzi, M.; Zoccatelli, Gianni; Curioni, A. |
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