SPORTIELLO, Lucia

SPORTIELLO, Lucia  

DIPARTIMENTO DI BIOTECNOLOGIE  

Mostra records
Risultati 1 - 5 di 5 (tempo di esecuzione: 0.004 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
A sensory shelf-life study for the evaluation of new eco-sustainable packaging of single-portion croissants 1-gen-2024 Tolve, Roberta; Sportiello, Lucia; Rainero, Giada; Pelattieri, Andrea; Trezzi, Marco; Favati, Fabio
Dietary Fibers Effects on Physical, Thermal, and Sensory Properties of Low-Fat Ice Cream 1-gen-2024 Tolve, Roberta; Zanoni, Matteo; Ferrentino, Giovanna; Gonzalez-Ortega, Rodrigo; Sportiello, Lucia; Scampicchio, Matteo; Favati, Fabio
Hydrophobic Deep Eutectic Solvents in the food sector: focus on their use for the extraction of bioactive compounds 1-gen-2023 Sportiello, L.; Favati, F.; Condelli, N.; Di Cairano, M.; Caruso, M. C.; Simonato, B.; Tolve, R.; Galgano, F.
Optimizing Carotenoids NaHDES Extraction for Enhancing Spreadable Chocolate's Nutritional Value 1-gen-2024 Sportiello, Lucia; Tolve, Roberta; Galgano, Fernanda; Giarola, Marco; Musollini, Simone; Favati, Fabio
Potential of microalgae biomass as carotenoids source using natural deep eutectic solvents 1-gen-2024 Sportiello, Lucia; Favati, Fabio; Zanoni, Matteo; Cazzaniga, Stefano; Condelli, Nicola; Marchesi, Emanuele; Tolve, Roberta