FIERRI, ILARIA

FIERRI, ILARIA  

DIPARTIMENTO DI BIOTECNOLOGIE  

Mostra records
Risultati 1 - 4 di 4 (tempo di esecuzione: 0.006 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Chemdeg, an R package for the analysis of foods isothermal degradation kinetics 1-gen-2024 Migliorini, Matteo; Fierri, Ilaria; Zoccatelli, Gianni; Chignola, Roberto
Microencapsulation of astaxanthin by ionic gelation: effect of different gelling polymers on the carotenoid load, stability and bioaccessibility 1-gen-2023 Vakarelova, Martina; Zanoni, Francesca; Donà, Giulia; Fierri, Ilaria; Chignola, Roberto; Gorrieri, Sara; Zoccatelli, Gianni
Nanoencapsulation of Anthocyanins from Red Cabbage (Brassica oleracea L. var. Capitata f. rubra) through Coacervation of Whey Protein Isolate and Apple High Methoxyl Pectin 1-gen-2023 Fierri, Ilaria; De Marchi, Laura; Chignola, Roberto; Rossin, Giacomo; Bellumori, Maria; Perbellini, Anna; Mancini, Ines; Romeo, Alessandro; Ischia, Gloria; Saorin, Asia; Mainente, Federica; Zoccatelli, Gianni
Thermal degradation of red cabbage (Brassica oleracea L. var. Capitata f. rubra) anthocyanins in a water model extract under accelerated shelf-life testing 1-gen-2024 De Marchi, Laura; Salemi, Laura; Bellumori, Maria; Chignola, Roberto; Mainente, Federica; Santisteban Soto, Diana Vanessa; Fierri, Ilaria; Ciulu, Marco; Zoccatelli, Gianni