RIZZOTTI, Lucia
RIZZOTTI, Lucia
DIPARTIMENTO DI BIOTECNOLOGIE
Antimicrobial activities of Streptococcus thermophilus natural strains and occurrence of thermophilin genes and gene clusters
2012-01-01 Rossi, Franca; Marzotto, Marta; Cremonese, S.; Rizzotti, Lucia; Torriani, Sandra; Dellaglio, F.
Conjugal Transfer of Tetracycline Resistance Genes and characterization of tet(M) in Enterococci Isolated from a Total Food Chain
2008-01-01 Rizzotti, Lucia; Lavarini, E; LA GIOIA, Federica; Torriani, Sandra
Metodi molecolari per la valutazione della sicurezza microbiologica degli alimenti fermentati
2006-01-01 Rizzotti, Lucia; Marzotto, Marta; Simeoni, Desj; Guglielmini, Elena; LA GIOIA, Federica; Dellaglio, Franco
Microbial identification as a basis for innovation, reliability and safety in industrial biotechnology
2009-01-01 Felis, Giovanna; Fracchetti, Fabio; LA GIOIA, Federica; Lorenzini, Marilinda; Rizzotti, Lucia; Rossi, Franca; Salvetti, Elisa; Torriani, Sandra
Safety assessment of Streptococcus thermophilus by PCR-based assays
2010-01-01 LA GIOIA, Federica; Rizzotti, Lucia; Gardini, F.; Dellaglio, F.; Rossi, Franca; Torriani, Sandra
Stability and viability of functional cultures
2006-01-01 Dellaglio, Franco; Rizzotti, Lucia
Valutazione dell’influenza dei ceppi di lievito sul profilo aromatico del Vin Santo di Gambellara mediante PTR-MS e analisi statistica multivariata
2013-01-01 Dell’Anna, R.; Beozzo, N.; Canteri, R.; Rizzotti, Lucia; Bersani, M.; Torriani, Sandra
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Antimicrobial activities of Streptococcus thermophilus natural strains and occurrence of thermophilin genes and gene clusters | 1-gen-2012 | Rossi, Franca; Marzotto, Marta; Cremonese, S.; Rizzotti, Lucia; Torriani, Sandra; Dellaglio, F. | |
Conjugal Transfer of Tetracycline Resistance Genes and characterization of tet(M) in Enterococci Isolated from a Total Food Chain | 1-gen-2008 | Rizzotti, Lucia; Lavarini, E; LA GIOIA, Federica; Torriani, Sandra | |
Metodi molecolari per la valutazione della sicurezza microbiologica degli alimenti fermentati | 1-gen-2006 | Rizzotti, Lucia; Marzotto, Marta; Simeoni, Desj; Guglielmini, Elena; LA GIOIA, Federica; Dellaglio, Franco | |
Microbial identification as a basis for innovation, reliability and safety in industrial biotechnology | 1-gen-2009 | Felis, Giovanna; Fracchetti, Fabio; LA GIOIA, Federica; Lorenzini, Marilinda; Rizzotti, Lucia; Rossi, Franca; Salvetti, Elisa; Torriani, Sandra | |
Safety assessment of Streptococcus thermophilus by PCR-based assays | 1-gen-2010 | LA GIOIA, Federica; Rizzotti, Lucia; Gardini, F.; Dellaglio, F.; Rossi, Franca; Torriani, Sandra | |
Stability and viability of functional cultures | 1-gen-2006 | Dellaglio, Franco; Rizzotti, Lucia | |
Valutazione dell’influenza dei ceppi di lievito sul profilo aromatico del Vin Santo di Gambellara mediante PTR-MS e analisi statistica multivariata | 1-gen-2013 | Dell’Anna, R.; Beozzo, N.; Canteri, R.; Rizzotti, Lucia; Bersani, M.; Torriani, Sandra |