MARZOTTO, Marta

MARZOTTO, Marta  

DIPARTIMENTO DI MEDICINA  

Mostra records
Risultati 1 - 14 di 14 (tempo di esecuzione: 0.02 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
AFLP technique as AFLP technique as molecular typing of Streptococcus thermophilus strains 1-gen-2009 Bove, Cg; Lazzi, C; Sgarbi, E; Gatti, M; LA GIOIA, Federica; Marzotto, Marta; Torriani, Sandra; Neviani, E.
Antimicrobial activities of Streptococcus thermophilus natural strains and occurrence of thermophilin genes and gene clusters 1-gen-2012 Rossi, Franca; Marzotto, Marta; Cremonese, S.; Rizzotti, Lucia; Torriani, Sandra; Dellaglio, F.
Biological activity of interferon gamma and lipopolysaccharide on the nitric oxide production in C6 astroglioma cells and some unexpected effects of potentization 1-gen-2015 Bonafini, Clara; Marzotto, Marta; Olioso, Debora; Bellavite, Paolo
Detection of nanostructures in solutions of Zincum metallicum and the vehicle lactose 1-gen-2015 Marzotto, Marta; Bonafini, Clara; Olioso, Debora; Holandino, Carla; Bonamin, Leoni; Prosperi, Davide; Marinozzi, Maria Rosaria; Bernardi, Paolo; Bellavite, Paolo
Effect of two functional fermented milks on the intestinal lactic population and the immune response of healthy adults and children in relation to the probiotic composition. 1-gen-2006 Zanini, Katia; Marzotto, Marta; Castellazzi, A; Borsari, A; Dellaglio, Franco; Torriani, Sandra
Health-promoting properties of new lactobacilli strains: in-vivo models 1-gen-2001 BERTAZZONI MINELLI, Elisa; Benini, Anna; Marzotto, Marta; Fasoli, S.; Sbarbati, Andrea; Ruzzenente, Orazio; Ferrario, R.; Hendriks, H.; Dellaglio, Franco
Label and plate counting correspondence of probiotic products 1-gen-2001 Dellaglio, Franco; Benini, Anna; De Dea, P.; Morelli, L.; Marzotto, Marta; Malacrinò, P.; BERTAZZONI MINELLI, Elisa
Metodi molecolari per la valutazione della sicurezza microbiologica degli alimenti fermentati 1-gen-2006 Rizzotti, Lucia; Marzotto, Marta; Simeoni, Desj; Guglielmini, Elena; LA GIOIA, Federica; Dellaglio, Franco
Preliminary evaluation of probiotic properties of L. casei strains 1-gen-2001 BERTAZZONI MINELLI, Elisa; Benini, Anna; Marzotto, Marta; Sbarbati, Andrea; Ruzzenente, Orazio; Dellaglio, Franco
Preliminary screening of health – promoting properties of new lactobacilli strains: in vitro and in vivo data 1-gen-2001 BERTAZZONI MINELLI, Elisa; Benini, Anna; Marzotto, Marta; Hendriks, H.; Sbarbati, Andrea; Dellaglio, Franco
Risultati sperimentali circa l'effetto dei medicinali omeopatici sui modelli ansioso-stressogeni animali 1-gen-2009 Bellavite, Paolo; Magnani, Paolo; Marzotto, Marta; Conforti, Anita
The Biological Evidence 1-gen-2009 Bellavite, Paolo; Chirumbolo, Salvatore; Magnani, Paolo; Marzotto, Marta; Ortolani, Riccardo; Vella, Antonio; Conforti, Anita
The genera Acetobacter and Gluconacetobacter: taxonomic evaluation with theoretical and practical implications. 1-gen-2005 Marzotto, Marta; Felis, Giovanna; Mecchi, D; Gastaldelli, M; Dellaglio, Franco; Torriani, Sandra
Uncovering of a novel probiotic Lactobacillus paracasei strain and its application to functional fermented milks. 1-gen-2006 Marzotto, Marta; Dellaglio, Franco; Ferrario, R; Torriani, Sandra