FERRARINI, Roberto
FERRARINI, Roberto
DIPARTIMENTO DI BIOTECNOLOGIE
Mostra
records
Risultati 1 - 13 di 13 (tempo di esecuzione: 0.023 secondi).
A method for the tartaric stabilisation of the wine and apparatus for its implementation
2005-01-01 Ferrarini, Roberto
A method for the tartaric stabilisationof the wine and apparatus for its implementation
2001-01-01 Ferrarini, Roberto
Apparecchiatura per eseguire test di filtrabilità di liquidi e di integrità di mezzi filtranti, in particolare nel settore enologico
1998-01-01 Ferrarini, Roberto
Dispositivo di dosaggio ed immissione di un fluido per processi di vinificazione ed elaborazione dei vini
1998-01-01 Ferrarini, Roberto
Drying method for improving the organoleptic properties of wines
2006-01-01 Ferrarini, Roberto
Gum stabilisers
2009-01-01 Lankhorst, P. P.; Pellerin, P. J. M.; Ferrarini, Roberto; Righetti, N.
Improved vinification process
2002-01-01 Ferrarini, Roberto
Procedimento di dealcolazione a freddo di vini e miscele idroalcoliche in genere mediante osmosi diretta
2000-01-01 Ferrarini, Roberto
Procedimento di stabilizzazione tartarica, in particolare per vino, ed apparecchiatura per la sua realizzazione
2000-01-01 Ferrarini, Roberto
Procedimento ed impianto per la separazione di sostanze indesiderate da liquidi alimentari, in particolare da vini
2002-01-01 Ferrarini, Roberto
Process and plant for the separation of undesiderable substances from alimentary liquids, in particular from wine
2005-01-01 Ferrarini, Roberto
Raisining method for promoting the formation in the berries of Botrytis cinerea in noble form in order to improve the organoleptic properties of wines
2007-01-01 Ferrarini, Roberto
Semiautomatic apparatus for re-hydration of yeasts and process for re-hydration thereof
2000-01-01 Ferrarini, Roberto