AZZOLINI, Michela

AZZOLINI, Michela  

DIPARTIMENTO DI BIOTECNOLOGIE  

Mostra records
Risultati 1 - 6 di 6 (tempo di esecuzione: 0.015 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Caratterizzazione di ceppi di Botrytis cinerea da utilizzare per la produzione di vini passiti 1-gen-2012 Tosi, E.; Azzolini, Michela; Lorenzini, Marilinda; Zapparoli, Giacomo
Indagini microbiologiche sull’efficacia del lisozima nella vinificazione in rosso. 1-gen-2010 Azzolini, M.; Zapparoli, G.; Veneri, G.; Tosi, E.
Induction of grape botrytization during withering affects volatile composition of Recioto di Soave, a "passito"-style wine 1-gen-2013 Tosi, E; Azzolini, Michela; Lorenzini, Marilinda; Torriani, Sandra; Fedrizzi, B; Finato, F; Cipriani, M; Zapparoli, Giacomo
Post-harvest grape infection of Botrytis cinerea and its interactions with other moulds under withering conditions to produce noble-rotten grapes 1-gen-2013 Lorenzini, Marilinda; Azzolini, Michela; Emanuele, Tosi; Zapparoli, Giacomo
Selection of Botrytis cinerea and Saccharomyces cerevisiae strains for the improvement and valorization of Italian passito style wines. 1-gen-2013 Azzolini, Michela; Tosi, E; Faccio, S; Lorenzini, Marilinda; Torriani, Sandra; Zapparoli, Giacomo
Sporobolomyces agrorum sp. nov. and Sporobolomyces sucorum sp. nov., two novel basidiomycetous yeast species isolated from grape and apple must in Italy 1-gen-2019 Lorenzini, Marilinda; Zapparoli, Giacomo; Azzolini, Michela; Carvalho, Claudia; Sampaio, Jose Paulo