SPIAZZI, Massimiliano
SPIAZZI, Massimiliano
DIPARTIMENTO DI BIOTECNOLOGIE
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Detection of Staphylococcus aureus and enterotoxin genotype diversity in Monte Veronese, a Protected Designation of Origin (PDO) Italian cheese.
2007-01-01 Poli, Albino; Guglielmini, Elena; Sembeni, Silvia; Spiazzi, Massimiliano; Dellaglio, Franco; Rossi, Franca; Torriani, Sandra
Sviluppo di metodiche di tracciabilità molecolare per l'identificazione di specie, in matrici semplici e complesse, di origine animale e vegetale
2009-01-01 Spiazzi, Massimiliano
Use of Real-Time PCR for the reliable detection and quantification of Staphylococcus aureus in traditional fermented foods.
2006-01-01 Guglielmini, Elena; Spiazzi, Massimiliano; Sembeni, Silvia; Dellaglio, Franco; Poli, Albino; Torriani, Sandra
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
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Detection of Staphylococcus aureus and enterotoxin genotype diversity in Monte Veronese, a Protected Designation of Origin (PDO) Italian cheese. | 1-gen-2007 | Poli, Albino; Guglielmini, Elena; Sembeni, Silvia; Spiazzi, Massimiliano; Dellaglio, Franco; Rossi, Franca; Torriani, Sandra | |
Sviluppo di metodiche di tracciabilità molecolare per l'identificazione di specie, in matrici semplici e complesse, di origine animale e vegetale | 1-gen-2009 | Spiazzi, Massimiliano | |
Use of Real-Time PCR for the reliable detection and quantification of Staphylococcus aureus in traditional fermented foods. | 1-gen-2006 | Guglielmini, Elena; Spiazzi, Massimiliano; Sembeni, Silvia; Dellaglio, Franco; Poli, Albino; Torriani, Sandra |