GUGLIELMINI, Elena
GUGLIELMINI, Elena
DIPARTIMENTO DI BIOTECNOLOGIE (attivo dal 01/07/1998 al 30/04/2010)
Application of molecular techniques for assessing the microbiological safety of traditional foods.
2006-01-01 Torriani, Sandra; Guglielmini, Elena
Detection of Staphylococcus aureus and enterotoxin genotype diversity in Monte Veronese, a Protected Designation of Origin (PDO) Italian cheese.
2007-01-01 Poli, Albino; Guglielmini, Elena; Sembeni, Silvia; Spiazzi, Massimiliano; Dellaglio, Franco; Rossi, Franca; Torriani, Sandra
Indagini sulla sicurezza alimentare di prodotti tipici della Montagna Veronese
2004-01-01 Poli, Albino; Tardivo, Stefano; Sembeni, Silvia; Guglielmini, Elena; DALLE PEZZE, Gianfranco; Nicolis, Morena; Dellaglio, Franco
Metodi molecolari per la valutazione della sicurezza microbiologica degli alimenti fermentati
2006-01-01 Rizzotti, Lucia; Marzotto, Marta; Simeoni, Desj; Guglielmini, Elena; LA GIOIA, Federica; Dellaglio, Franco
Profilo microbiologico di prodotti alimentari tipici della montagna veronese
2006-01-01 Sembeni, Silvia; Guglielmini, Elena; Nicolis, Morena; Tardivo, Stefano; Poli, Albino; Romano, Gabriele
Use of Real-Time PCR for the reliable detection and quantification of Staphylococcus aureus in traditional fermented foods.
2006-01-01 Guglielmini, Elena; Spiazzi, Massimiliano; Sembeni, Silvia; Dellaglio, Franco; Poli, Albino; Torriani, Sandra
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Application of molecular techniques for assessing the microbiological safety of traditional foods. | 1-gen-2006 | Torriani, Sandra; Guglielmini, Elena | |
Detection of Staphylococcus aureus and enterotoxin genotype diversity in Monte Veronese, a Protected Designation of Origin (PDO) Italian cheese. | 1-gen-2007 | Poli, Albino; Guglielmini, Elena; Sembeni, Silvia; Spiazzi, Massimiliano; Dellaglio, Franco; Rossi, Franca; Torriani, Sandra | |
Indagini sulla sicurezza alimentare di prodotti tipici della Montagna Veronese | 1-gen-2004 | Poli, Albino; Tardivo, Stefano; Sembeni, Silvia; Guglielmini, Elena; DALLE PEZZE, Gianfranco; Nicolis, Morena; Dellaglio, Franco | |
Metodi molecolari per la valutazione della sicurezza microbiologica degli alimenti fermentati | 1-gen-2006 | Rizzotti, Lucia; Marzotto, Marta; Simeoni, Desj; Guglielmini, Elena; LA GIOIA, Federica; Dellaglio, Franco | |
Profilo microbiologico di prodotti alimentari tipici della montagna veronese | 1-gen-2006 | Sembeni, Silvia; Guglielmini, Elena; Nicolis, Morena; Tardivo, Stefano; Poli, Albino; Romano, Gabriele | |
Use of Real-Time PCR for the reliable detection and quantification of Staphylococcus aureus in traditional fermented foods. | 1-gen-2006 | Guglielmini, Elena; Spiazzi, Massimiliano; Sembeni, Silvia; Dellaglio, Franco; Poli, Albino; Torriani, Sandra |