CERVINI, Mariasole

CERVINI, Mariasole  

DIPARTIMENTO DI BIOTECNOLOGIE  

Mostra records
Risultati 1 - 3 di 3 (tempo di esecuzione: 0.004 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Breadstick fortification with red grape pomace: effect on nutritional, technological and sensory properties 1-gen-2022 Rainero, Giada; Bianchi, Federico; Rizzi, Corrado; Cervini, Mariasole; Giuberti, Gianluca; Simonato, Barbara
Impact of Grape Pomace Powder on the Phenolic Bioaccessibility and on In Vitro Starch Digestibility of Wheat Based Bread 1-gen-2021 Rocchetti, Gabriele; Rizzi, Corrado; Cervini, Mariasole; Rainero, Giada; Bianchi, Federico; Giuberti, Gianluca; Lucini, Luigi; Simonato, Barbara
Wheat Bread Fortification by Grape Pomace Powder: Nutritional, Technological, Antioxidant, and Sensory Properties. 1-gen-2021 Tolve, Roberta; Simonato, Barbara; Rainero, Giada; Bianchi, Federico; Rizzi, Corrado; Cervini, Mariasole; Giuberti, Gianluca