SPINELLI, Piero
SPINELLI, Piero
Mostra
records
Risultati 1 - 2 di 2 (tempo di esecuzione: 0.006 secondi).
Effect of different enological treatments on dissolved oxygen in wines
2005-01-01 M., Castellari; Simonato, Barbara; Tornielli, Giovanni Battista; Spinelli, Piero; Ferrarini, Roberto
Physiology and technology of grape postharvest withering in Verona “Recioto” regions.
2004-01-01 Ferrarini, Roberto; Tornielli, Giovanni Battista; Simonato, Barbara; Spinelli, Piero; Versini, G.; Barbanti, D.
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Effect of different enological treatments on dissolved oxygen in wines | 1-gen-2005 | M., Castellari; Simonato, Barbara; Tornielli, Giovanni Battista; Spinelli, Piero; Ferrarini, Roberto | |
Physiology and technology of grape postharvest withering in Verona “Recioto” regions. | 1-gen-2004 | Ferrarini, Roberto; Tornielli, Giovanni Battista; Simonato, Barbara; Spinelli, Piero; Versini, G.; Barbanti, D. |