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Maturazione e Qualità dei Prodotti Ortofrutticoli 1-gen-1984 Anelli, G; Favati, Fabio; Fiorentini, R; Mencarelli, F.
I Succhi di Arancia: Produzione Nazionale, Preparazione e Conservazione 1-gen-1985 Galoppini, C; Favati, Fabio
Thermal Resistance of Vegetable Oils 1-gen-1988 Favati, Fabio; Pannocchia, P; Fascioli, R; Fiorentini, R.
Pigment Extraction from Alfalfa Leaf Protein Concentrates 1-gen-1988 Favati, Fabio; Fiorentini, R; Galoppini, C.
Supercritical CO2 Extraction of Carotene and Lutein from Leaf Protein Concentrates 1-gen-1988 Favati, Fabio; King, J. W.; Friedrich, J. P.; Eskins, K.
The Free Amino Acids Content of Bottle-Fermented Moscato Bianco Sparkling Wine by Immobilized Yeasts 1-gen-1989 Pisanelli, A. M.; Favati, Fabio; Crapisi, A; Borin, G; Spettoli, P.
Supercritical Carbon Dioxide Extraction of Evening Primrose Oil 1-gen-1991 Favati, Fabio; King, J. W.; Mazzanti, M.
Rapid Determination of Phenol Content in Extra Virgin Olive Oil 1-gen-1994 Favati, Fabio; Caporale, G; Bertuccioli, M.
Optimization of Virgin Olive Oil Quality in Relation to Fruit Ripening and Storage 1-gen-1995 Monteleone, E; Caporale, G; Lencioni, L; Favati, Fabio; Bertuccioli, M.
Rapid Extraction and Determination of Phenols in Extra Virgin Olive Oil 1-gen-1995 Favati, Fabio; Caporale, G; Monteleone, E; Bertuccioli, M.
Effect of Supercritical Fluid Extraction on Residual Meals and Protein Functionality 1-gen-1996 Favati, Fabio; King, J. W.; List, G. R.
Production of Tocopherol Concentrate by Supercritical Fluid Extraction and Chromatography. 1-gen-1996 King, J. W.; Favati, Fabio; Taylor, S. L.
Supercritical Fluid Extraction of Evening Primrose Oil - Kinetic and Mass Transfer Effects. 1-gen-1997 King, J. W.; CYGNAROWICZ PROVOST, M.; Favati, Fabio
Biogenic amines produced by Enterococci isolated from artisanal goat cheese in the South Italy. 1-gen-1999 Suzzi, G; Galgano, F; Favati, Fabio; Caruso, M; Martuscelli, M; Gardini, F; Lombardi, A; Salzano, G.
La : una visione integrata del D.P.R. 54/97, del D.L.vo 155/97 e delle altre disposizioni vigenti. 1-gen-1999 Galgano, F.; Favati, Fabio
La qualità nutrizionale dei vegetali: effetto della frigoconservazione sul contenuto in acido ascorbico del finocchio 1-gen-2000 Galgano, F.; Favati, F.; Lapelosa, L.; Albanese, D.; Montanari, L.
Variability of the lipolytic activity in Yarrowia lipolytica and its dependence on environmental conditions. 1-gen-2001 Guerzoni, M. E.; Lanciotti, R.; Vannini, L.; F., Galgano; Favati, Fabio; Gardini, F.; Suzzi, G.
Caratterizzazione di un formaggio commerciabile attraverso la definizione del suo profilo sensoriale: l'esempio del Grana Padano. 1-gen-2001 Galgano, F.; Favati, Fabio; Lencioni, L.; Bertuccioli, M.
Biogenic ammines during ripening in “Semicotto Caprino” cheese: role of Enterococci. 1-gen-2001 Galgano, F.; Suzzi, G.; Favati, Fabio; Caruso, M.; Martuscelli, M.; Gardini, F.; G., Salzano
Effects of pH, temperature and NaCl concentration on the growth kinetics, proteolytic activity and biogenic amine production of Enterococcus faecalis 1-gen-2001 Gardin, F; Martuscelli, M; Caruso, M. C; Galgano, F; Crudele, M. A; Favati, Fabio; Guerzoni, M. E; Suzzi, G.
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