Sfoglia per Autore
Mostrati risultati da 1 a 4 di 4
Benthic ecology of Vibrio spp. and pathogenic Vibrio species in a coastal Mediterranean environment (La Spezia Gulf, Italy)
2009-01-01 Vezzulli, L.; Pezzati, Elisabetta; Moreno, M.; Fabiano, M.; Pane, L.; Pruzzo, C.; The VibrioSea, Consortium
Temperature affects Vibrio cholerae O1 El Tor persistence in the aquatic environment via an enhanced expression of GbpA and MSHA adhesins
2010-01-01 Stauder, M.; Vezzulli, L.; Pezzati, Elisabetta; Repetto, Barbara; Pruzzo, C.
Testing a Low Molecular Mass Fraction of a Mushroom (Lentinus edodes) Extract Formulated as an Oral Rinse in a Cohort of Volunteers
2011-01-01 Signoretto, Caterina; Burlacchini, Gloria; Marchi, Anna; Grillenzoni, M; Cavalleri, G; Ciric, L; Lingström, P; Pezzati, Elisabetta; Daglia, M; Zaura, E; Pratten, J; Spratt, Da; Wilson, M; Canepari, Pietro
Human pathogenic vibrios in the aquatic environment: effects of ocean warming
2012-01-01 Pezzati, Elisabetta
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Benthic ecology of Vibrio spp. and pathogenic Vibrio species in a coastal Mediterranean environment (La Spezia Gulf, Italy) | 1-gen-2009 | Vezzulli, L.; Pezzati, Elisabetta; Moreno, M.; Fabiano, M.; Pane, L.; Pruzzo, C.; The VibrioSea, Consortium | |
Temperature affects Vibrio cholerae O1 El Tor persistence in the aquatic environment via an enhanced expression of GbpA and MSHA adhesins | 1-gen-2010 | Stauder, M.; Vezzulli, L.; Pezzati, Elisabetta; Repetto, Barbara; Pruzzo, C. | |
Testing a Low Molecular Mass Fraction of a Mushroom (Lentinus edodes) Extract Formulated as an Oral Rinse in a Cohort of Volunteers | 1-gen-2011 | Signoretto, Caterina; Burlacchini, Gloria; Marchi, Anna; Grillenzoni, M; Cavalleri, G; Ciric, L; Lingström, P; Pezzati, Elisabetta; Daglia, M; Zaura, E; Pratten, J; Spratt, Da; Wilson, M; Canepari, Pietro | |
Human pathogenic vibrios in the aquatic environment: effects of ocean warming | 1-gen-2012 | Pezzati, Elisabetta |
Mostrati risultati da 1 a 4 di 4
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile