Sfoglia per Autore
Rapid identification and detection of Lactobacillus sanfrancisco in sourdough by species-specific PCR with 16S rRNA-targeted primers.
1997-01-01 Zapparoli, Giacomo; Torriani, Sandra
Design and evaluation of malolactic enzyme gene targeted primers for rapid identification and detection of Oenococcus oeni in wine
1998-01-01 Zapparoli, Giacomo; Torriani, Sandra; P., P. E. S. E. N. T. E.; Dellaglio, Franco
Differentiation of Lactobacillus sanfrancisciensis strains by randomly amplified polymorfic DNA and pulsed-field gel electrophoresis
1998-01-01 Zapparoli, Giacomo; Torriani, Sandra; Dellaglio, Franco
Studio eco-enologico di lieviti Saccharomyces dei vini Recioto e Amarone della Valpolicella
1999-01-01 Suzzi, G; Zapparoli, Giacomo; Dellaglio, Franco; Torriani, Sandra
Genetic and phenotypic diversity of Saccharomyces sensu stricto strains isolated from Amarone wine.
1999-01-01 Torriani, Sandra; Zapparoli, Giacomo; Suzzi, G.
Use of PCR-based methods for rapid differentiation of Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus and L. delbrueckii subsp. lactis.
1999-01-01 Torriani, Sandra; Zapparoli, Giacomo; Dellaglio, Franco
Genomic DNA Fingerprinting of Oenococcus oeni Strains by Pulsed-Field Gel Electrophoresis and Randomly Amplified Polymorphic DNA PCR
2000-01-01 Zapparoli, Giacomo; Reguant, C.; Bordons, A.; Torriani, Sandra; Dellaglio, Franco
Colture starter e biodiversità in enologia
2001-01-01 Zapparoli, Giacomo; Dellaglio, Franco; Torriani, Sandra; Suzzi, G.
Rapid detection of viable yeast and bacteria in wine by flow cytometry
2001-01-01 Malacrino', P.; Zapparoli, Giacomo; Torriani, Sandra; Dellaglio, Franco
Characterization of Lactobacillus plantarum from wine must by PCR species-specific and RAPD-PCR
2002-01-01 Spano, G.; Beneduce, L.; Tarantino, D.; Zapparoli, Giacomo; Massa, S.
Influenza delle caratteristiche enologiche sulla successione di Saccharomyces bayanus e S. cerevisiae nei vini Recioto e Amarone della Valpolicella.
2003-01-01 Zapparoli, Giacomo; Malacrinò, P.; G., Suzzi; Dellaglio, F.
La fermentazione malolattica spontanea nei vini di Valtellina: studio dei parametri cinetici e dei ceppi dominanti di Oenococcus oeni.
2003-01-01 Zapparoli, Giacomo; Spinelli, P.; Torriani, Sandra; Dellaglio, Franco
Adaptation in Amarone wine of indigenous Oenococcus oeni strains differentiated by pulsed-field gel electrophoresis.
2003-01-01 Malacrino', P.; Zapparoli, Giacomo; Torriani, Sandra; Dellaglio, Franco
Interactions between Saccharomyces and Oenococcus oeni strains from Amarone wine affect malolactic fermentation and wine composition.
2003-01-01 Zapparoli, Giacomo; Torriani, Sandra; Malacrino', P.; Suzzi, G.; Dellaglio, Franco
Saccharomyces bayanus var. uvarum and Saccharomyces cerevisiae succession during spontaneous fermentation of Recioto and Amarone wines
2003-01-01 Dellaglio, Franco; Zapparoli, Giacomo; Malacrino', P.; Suzzi, G.; Torriani, Sandra
Selezione di ceppi di Saccharomyces cerevisiae autoctoni per la produzione di vino Bardolino DOCG
2004-01-01 Bocca, E.; Zapparoli, Giacomo; Suzzi, G.; Torriani, Sandra; Dellaglio, Franco
Colony dimorphism associated with stress resistance in Oenococcus oeni VP01 cells during stationary growth phase
2004-01-01 Zapparoli, Giacomo
Rapid identification and differentiation of Saccharomyces cerevisiae, Saccharomyces bayanus and their hybrids by multiplex PCR
2004-01-01 Torriani, Sandra; Zapparoli, Giacomo; Malacrino', P.; Suzzi, G.; Dellaglio, Franco
Typical metabolic traits of two Oenococcus oeni strains isolated from Valpolicella wines.
2004-01-01 Zapparoli, Giacomo; Moser, M.; Dellaglio, Franco; TOURDOT MARECHAL, R.; Guzzo, J.
Selezione di lieviti autoctoni Saccharomyces per la produzione di vino Amarone
2005-01-01 Malacrinò, P.; Zapparoli, Giacomo; Tosi, E.; Dellaglio, Franco
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile